OVER ONS

EK is een organisatie waar initiatief, team spirit en passie voor retail centraal staat. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. De retailwereld is dynamisch en verandert snel.
Van onze medewerkers wordt daarom flexibiliteit gevraagd om met hun kennis en kunde ondernemers in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Via een uitgebreid serviceaanbod - van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules - ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun winkel kunnen focussen.

Vind je het belangrijk om van elkaar te leren en jouw collega’s op te zoeken (connecting with people) om zo het beste resultaat voor onze klanten te bereiken? Ben je resultaatgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel?
Dan heeft EK je veel te bieden. Je bent bij ons zeker nog lang niet uitgeleerd, want er is absoluut ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

ONZE MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Pim Janmaat: Opvallen, aantrekken en overtuigen

Pim Janmaat is Content marketeer bij DGN. “Kort gezegd zet ik onze producten en diensten in de markt met content. Inzet: een groter bereik en interactie met onze doelgroep.”

 

 

Alle verhalen over Hubo en Multimate slinger ik de wereld in. Van tuinkalender tot verftrend, van montagedienst tot Koningsdag. Vijf redenen voor een nieuwe deur? Ik schrijf ze voor je op. Op zoek naar de beste vakmensen? Check ons op YouTube. Zo ben ik de hele dag op zoek naar onderwerpen en invalshoeken voor de creatie van nieuwe content campagnes. Liefst buiten de gebaande paden.”

“We moeten opvallen, aantrekken en overtuigen. Met content die raakt. De regelaar, linkshandige, leerling én de klusser moeten van ons horen. Hiervoor moet ik weten waar de business van de onderneming naartoe fietst en dit verzoenen met de behoefte van onze doelgroep. Wat wil onze klant weten voor hij of zij een aankoop doet?”

“Euretco is een plek waar ondernemers onderdeel zijn van het geheel. Behoud van zelfstandigheid met maximale ondersteuning, zoals inkoopvoordeel en kennisuitwisseling. Wat ik nog wil binnen de organisatie? Meer verantwoordelijkheid, meer mijn stempel drukken. Van concept tot analyse. Met onderscheidende content die de concurrent overtreft. Als afdeling? Meer data gedreven content creëren. Focus van offline naar online. Altijd in samenspraak met de ondernemers: zij zijn ons visitekaartje.”

“Euretco kent veel autonomie, weinig lagen, goede arbeidsvoorwaarden en geeft je de kans je eigen functie vorm te geven. Sinds ik hier werk kan ik al mijn ideeën en creativiteit kwijt. Ook is er veel ruimte voor zelfontwikkeling. Zo heb ik een opleiding copywriting gedaan. Met deze nieuwe inzichten ga ik dagelijks aan de slag.”

Lianne Laseur: Geen dag is hetzelfde

Lianne werkt sinds 2009 bij de organisatie. “Ik ben inkoop assistent bij Libris Blz. waarbij zo’n 180 zelfstandige boekhandels zijn aangesloten. In deze kwaliteitswinkels werken mensen met veel kennis van én liefde voor het boek.

 

Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van onze eigen inkoopbeurzen in Hoevelaken, het onderhouden van contacten met uitgevers en boekhandels, het maken van inkoopafspraken met uitgevers, het regelen van acties, retouren, speciale uitgaven…Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat maakt het juist zo leuk en uitdagend, die afwisseling. Geen dag is hetzelfde.”

“Ik werk graag samen met boekhandels en uitgevers, we hebben veel overleg met elkaar en dat gaat nooit vervelen. Tijdens onze beurzen ontmoet ik de mensen ‘live’ met wie ik anders altijd communiceer per telefoon of via e-mail. Libris Blz. kent een eigen organisatie en maakt tegelijkertijd onderdeel uit van Euretco. Ik heb regelmatig contact met collega’s die elders binnen Euretco werkzaam zijn en dat maakt het werken alleen maar leuker.”

“Als inkoop assistent heb ik de afgelopen jaren meer verantwoordelijkheid gekregen en bepaal ik grotendeels zelfstandig een aantal werkzaamheden. Dat vind ik prettig, die ruimte om zaken op te pakken en daar ook de regie in te nemen. Zo blijft mijn functie zich steeds ontwikkelen en zijn er altijd weer nieuwe uitdagingen. En dan ben ik óók nog eens de hele dag met boeken bezig. Ik zie alle nieuwe boeken langskomen. Wat wil je nog meer?”