Assistent Product Developer Babyface

Vacaturekenmerken

 

ASSISTENT PRODUCT DEVELOPER BABYFACE

EK Fashion is op zoek naar een gedreven collega voor 3 dagen in de week voor de uitdagende functie van Assistent Product Developer Babyface. Wil jij werken in een internationaal team, in een grote organisatie met eigen verantwoordelijkheden én ligt jouw passie bij baby & kids fashion? Dan is dit een mooie kans!

Als Assistent Product Developer ondersteun je bij het volledige inkoopproces van Babyface. Jij bent daarom flexibel, analytisch en je kan snel schakelen en je beschikt over probleemoplossend vermogen.

Wat ga je doen?

Als Assistent Product Developer Babyface ben je werkzaam in het EK Fashion team, afdeling Baby & Kids en werk je nauw samen met jouw collega’s om ervoor te zorgen dat de collectie van Babyface tot stand komt. Je vindt het leuk om taken op te pakken. Je bent communicatief sterk, goed in het coördineren van verschillende processen en je kunt daarin het overzicht goed bewaren. Daarnaast ben je flexibel, analytisch en kun je snel schakelen en beschik je over probleemoplossend vermogen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Initiële orders klaar maken
 • Je vult data in Pricat en verwerkt het in AX
 • Je bereidt de verkoopprijzen voor in een calculatiemodule
 • Je verwerkt data en documenten in Tex tracer
 • Je volgt het logistieke proces
 • Je maakt purchase orders aan
 • Je maakt product infolijsten
 • Je handelt samen met je collega’s klachten af

Kortom je bent een administratieve kracht die van afwisseling houdt.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met Fashion
 • Je bent communicatief vaardig, en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Jouw kernwoorden zijn: gedreven, daadkrachtig, teamplayer, nauwkeurig, proactief, positief, flexibel

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Ook bieden wij je:

 • Salarisindicatie tussen de € 2.500 - € 3.200 en 8% vakantiegeld, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis
 • Een laptop en telefoon
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis aan het werk bent
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen

Waar kom je terecht?

Als Assistent Product Developer werk je intensief samen met de stylistes, het salesteam en de aftersales afdeling van het Baby & Kids team, wat bestaat uit ongeveer 12 collega’s. Verder heb je contact met het warehouse, agenten en importeurs uit de verschillende landen. Babyface wordt verkocht in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Italië, Spanje en Amerika.

Het EK Fashion team, waar het Baby & Kids team/Babyface een onderdeel van is, bestaat uit ongeveer 70 medewerkers. EK Fashion ondersteunt retailers met adviezen, educatie, actuele marktinformatie, inkoop private label en meer. Bij EK Fashion zijn meer dan 800 aangesloten Fashion retailers in voornamelijk Nederland en Duitsland.

EK Fashion is een onderdeel van EK Nederland.

EK Nederland (onderdeel van onze Europese moederorganisatie EK) is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandig ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches mode, wonen, doe-het-zelf, sport en boeken (o.a. INTERSPORT, Runnersworld, Hubo, Decorette en Libris/Blz.).

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Bij EK Nederland zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

*EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Interesse?

Ben je direct enthousiast en kun je niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Solliciteer dan meteen!

Heb je vragen?

Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Niet voor jou, wel voor een andere professional?

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar wil je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral!

 

Acties