Content Marketeer SEO

Vacaturekenmerken

CONTENT MARKETEER

Haal jij de meeste bezoekers naar de online kanalen van Hubo? Als Content Marketeer bij Hubo ben jij aan zet om content te creëren passend bij een unieke formule binnen de doe-het-zelfbranche. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer optimaliseer en maximaliseer je organisch verkeer op onze online kanalen. De consument en customer journey staan hierbij centraal. Samen met gespecialiseerde bureaus en partners zorg je er voor dat de front-end in orde is en dat we relevante content hebben die aantrekkelijk én goed vindbaar is voor bezoekers. De basis hiervoor ligt in de strategie en marketing kalender. Daarnaast is het fijn als je een vlotte pen hebt en ervaring met videocreatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële omgeving.
 • Je kunt goed planmatig werken.
 • Creatief, nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Ervaring met CMS systemen, SEO en/of customer journey.
 • Kennis van Adobe Creative Suite (Photoshop, Indesign) is een pré.
 • Affiniteit met doe-het-zelf is een pré.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Ook bieden wij je:

 • Salarisindicatie tussen de € 2.500 - € 3.500 en 8% vakantiegeld.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis. Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38,75 uur.
 • Een laptop en telefoon
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis aan het werk bent.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen.
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen.

Waar ga je werken?

Je komt in een gezellig team van 10 collega’s te werken, waar we omnichannel verantwoordelijk zijn voor marketing en e-commerce van Hubo. Daarnaast heb je veel contact met interne afdelingen, zoals formule, data/ICT, category management en finance.

Ken je Hubo al? Bij Hubo vinden we dat je zelf mag bepalen of je de klus zelf doet, samen doet, of door Hubo laat doen. Waar je ook voor kiest: onze vakmensen staan altijd voor je klaar. Inmiddels in zo'n 185 winkels door heel het land en met 55 jaar ook nog eens de meest ervaren bouwmarkt van allemaal.

Hubo is onderdeel van DGN Retail, een dochter van EK Nederland*, de grootste retail serviceorganisatie in Nederland. DGN Retail is onder andere franchisegever voor de formules Hubo, Homed en Decorette en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, data, IT en administratie.

EK Nederland

Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Boeken. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandige ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken.

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Bij EK Nederland zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

Tot onze winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Decorette, Topform en Libris/Blz. Daarnaast beschikken we via onze fashiondivisie met onder meer Babyface, Born with Appetite, Marco Manzini en Inshape over internationale topmerken in het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment.

* EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Interesse?

Ben je direct enthousiast en kun je niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Solliciteer dan meteen!

Heb je vragen?

Voor verder informatie en/of vragen kun je contact opnemen met Esther Rodenburg (marketing manager a.i.) via mail esther.rodenburg@dgnretail.nl.

Niet voor jou, wel voor een andere professional?

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar kan je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral! 

Acties