Online Marketeer

Vacaturekenmerken

ONLINE MARKETEER (SEA)

Heb jij passie voor retail en de ambitie om van Hubo een nog succesvoller merk te maken? Wil jij ervoor zorgen dat we komend jaar Beste Winkelketen in de bouwmarkten zijn?

Wat ga je doen?

Met jouw kennis op het gebied van SEA ben je het aanspreekpunt op het gebied van Google Ads, Google Shopping en Bing advertenties. Je stelt de consument centraal in alles wat je doet en komt graag met nieuwe ideeën! Met behulp van data bespreek je de volgende stap zonder het budget uit het oog te verliezen. Je kan overweg met A/B-testing en bent in staat om deze in onze omnichannel strategie toe te passen. In eerdere ervaring ben je gewend om elk kwartaal te evalueren of de strategie nog up-to-date is; je speelt een belangrijke rol in onze groeidoelstellingen en maakt impact! Als Online Marketeer ben jij samen met je collega’s van marketing verantwoordelijk voor een optimale customer journey.

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van marketing en communicatie, online of digital marketing. Ook heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een relevantie functie.

Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Je hebt kennis en ervaring met het werken met SEA accounts.
 • Je hebt ervaring met Display, Channable en Google Analytics.
 • Je bent ambitieus en je hebt de drive om doelen te behalen.
 • Je hebt ervaring met het beheren van marketingbudgetten.
 • Kennis van Social Media, e-mailmarketing, SEO en CRO is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Verder bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris en 8% vakantiegeld, afhankelijk van je kennis, (eind)verantwoordelijkheid en ervaring.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis. Fulltime is bij ons een 38,75-urige werkweek.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden: kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen om de beste te worden in je vak.
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen.
 • Werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van marketing, waar je veel van kan leren.

Waar kom je terecht?

EK Nederland

Je komt terecht bij DGN Retail B.V., een dochteronderneming van EK Nederland. DGN Retail is franchisegever voor de formules Hubo en Decorette en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten op het gebied van inkoop, marketing, ICT, finance, social media en trainingen. De strategieën van franchise formules zijn duidelijk en doelgericht. Daarnaast genieten de formules Hubo en Decorette steeds meer landelijke merkbekendheid.

EK Nederland (onderdeel van onze Europese moederorganisatie EK) is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandig ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches mode, wonen, doe-het-zelf, sport en boeken (o.a. INTERSPORT, Runnersworld, Hubo, Decorette en Libris/Blz.).

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Bij EK Nederland zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

*EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Solliciteren

Ben jij Online Marketeer met kennis van SEA? Wil jij voor de beste bouwmarkt van Nederland aan de slag? Kom dan ons team versterken! Solliciteer dan direct via de button “Solliciteren”.

Vragen of meer informatie over de procedure? 

Neem dan contact op via het contactformulier op onze website.

Niet voor jou, wel voor een andere topper? 

Misschien past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar wil je wel een andere goede professional aanbevelen? Ook dan horen wij graag van je. 

Interesse in andere vacatures? 

Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan verder bij onze vacatures.

Acties