Online Marketeer INTERSPORT en Runnersworld

Vacaturekenmerken

 

Online Marketeer (o.a. Intersport en Runnersworld)

Is sport jouw passie? En heb jij de ambitie om onder andere INTERSPORT en Runnersworld nog succesvoller te maken? Ga je voor topresultaat en wil je ervoor zorgen dat deze merken nummer 1 worden? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Met jouw kennis op het gebied van performance advertising ben je het aanspreekpunt op het gebied van Google Advertising, Affiliates en YouTube advertising. Ook SEO is voor jou bekend terrein. Je denkt vanuit de klant en komt graag met nieuwe ideeën! Aan de hand van data maak jij de keuze voor een volgende stap en daarbij verlies je jouw beschikbare budget niet uit het oog. Je hebt ervaring met A/B-testing en bent in staat om deze in onze omnichannel strategie toe te passen. Je bent gewend om elk kwartaal te evalueren of de strategie nog up-to-date is; je speelt een belangrijke rol in onze groeidoelstellingen en maakt impact! Als Online Marketeer ben jij samen met je collega’s van category teams verantwoordelijk voor een optimale customer journey.

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van marketing en communicatie, online of digital marketing. Ook heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een relevantie functie.

Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Je hebt kennis en ervaring met het werken met SEA accounts.
 • Je hebt ervaring met Display, Channable en Affiliates.
 • Je ben vaardig met Google Analytics.
 • Je bent ambitieus en je hebt de drive om doelen te behalen.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van marketingplannen en het beheren van marketingbudgetten.
 • Kennis van CMS systemen, SEO en CRO is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Verder bieden wij je:

 • Salarisindicatie tussen de € 2.500 - € 3.500 en 8% vakantiegeld, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis. Fulltime is bij ons een 38,75-urige werkweek.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden: kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen om de beste te worden in je vak.
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen.
 • Werken in een professioneel en gezellig team met experts op het gebied van marketing, waar je veel van kan leren.

Waar kom je terecht?

EK Sport is één van de business units van EK Nederland. Binnen de business unit Sport kennen wij de formules Intersport Nederland, The Athlete’s Foot, Runnersworld en leveren we een dienstenpakket voor de vrije aangesloten sportondernemers, te weten RSO (Retail Samenwerkingsorganisatie). EK Sport ondersteunt de aangesloten ondernemers bij de dagelijkse bedrijfsvoering, onder andere op het gebied van Marketing, Inkoop en Retail van hun winkel.

Op de Nederlandse markt is EK actief met de divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. Er wordt samengewerkt met ongeveer 1.500 zelfstandige ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken. De kernactiviteiten van EK zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandige ondernemers. Bij EK Nederland* zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om retailpartners zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

* EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Interesse?

Ben je direct enthousiast en kun je niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Solliciteer dan meteen!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de procedure?

Neem dan contact op via ons contactformulier op onze website.

Niet voor jou, wel voor een andere professional?

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar kan je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral!

Acties