Retail Marketeer

Vacaturekenmerken

 

RETAIL MARKETEER

Begrijp jij wat de sportende klant wil en kan jij de vertaling maken naar EK Sport Retail. Dan is deze uitdaging voor jou!

Als Retail Marketeer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de franchiseformules INTERSPORT, Runnersworld en JouwSportzaak. Hierbij staat de service richting de franchisenemers en winkels centraal. Je zorgt in samenwerking met partners, merken en category teams ervoor dat de campagnes die je ontwikkelt, succesvol worden uitgerold op onze online kanalen, externe media en in de winkels. Je bent dan ook mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle geplande activiteiten en verricht kwalitatieve en kwantitatieve analyses van de marketinginitiatieven.

Wil je graag ons team komen versterken en voldoe je aan de onderstaande criteria. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van marketing- en/of communicatie.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent communicatief sterk, werkt gestructureerd, zelfstandig en weet anderen te motiveren.
 • Je bent analytisch en wil de data begrijpen.
 • Je bent pragmatisch en kunt goed organiseren en plannen.
 • Je hebt een passie voor Sport en/of Retail.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Ook bieden wij je:

 • Salarisindicatie tussen de € 2.500 - € 3.500 en 8% vakantiegeld, afhankelijk van je kennis (eind)verantwoordelijkheid en ervaring.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis (een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38,75 uur).
 • Een laptop en telefoon.
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis aan het werk bent.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen.
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen.

Waar ga je werken?

Je werkt samen met een team van Channel Marketeers en bent onderdeel van het Global Marketing Team van INTERSPORT. Je draagt dus ook op internationaal vlak bij aan het merk INTERSPORT. Hierbij rapporteer je aan de Marketing Manager. De belangrijkste eigenschappen van onze afdeling zijn: samenwerken, kwaliteit leveren, een klantgerichte aanpak, goede resultaten boeken en continu verbeteren. Wij zijn het datacentrum van de Sport-divisie binnen EK Nederland en de werksfeer is open, direct en ongedwongen.

EK Nederland

Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandige ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken.

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Bij EK Nederland zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

Tot onze winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Decorette, Topform en Libris/Blz. Daarnaast beschikken we via onze fashiondivisie met onder meer Babyface, Born with Appetite, Marco Manzini en Inshape over internationale topmerken in het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment.

*EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Interesse?

Ben je direct enthousiast en kun je niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Solliciteer dan meteen!

Heb je vragen?

Neem dan contact op via ons contactformulier op onze website.

Niet voor jou, wel voor een andere professional?

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar kan je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral!

 

Acties